Leveringsvoorwaarden Adels Uitgeverij

1. Voorwaarden

Adels Uitgeverij is een handelsnaam en onderdeel van Drukkerij RAD b.v. te Dordrecht. Adels Uitgeverij heeft te allen tijde het recht deze voorwaarden en/of de inhoud van deze website te wijzigen.

2. Overeenkomst

De overeenkomst tussen u en Adels Uitgeverij komt tot stand op het moment dat u een bestelling via het internet heeft geplaatst bij Adels uitgeverij. De bevestiging ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres. Adels uitgeverij erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen zowel voor de betaling, de bestelling, als goedkeuring van de proef. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

3. Transport

Adels Uitgeverij besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw bestelling. Daarom maakt Adels Uitgeverij gebruik van een gerenommeerde vervoersorganisatie. Vanaf het moment dat een zending is aangeleverd aan de vervoersorganisatie kan Adels Uitgeverij hierop geen invloed meer uitoefenen. Adels Uitgeverij kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor leveringen die niet op het verwachte tijdstip plaatsvinden.

4. Risico bij Transport

Beschadiging of verlies tijdens het transport van uw bestelling is voor rekening van Adels Uitgeverij

.

5. Leveringstermijn

Adels Uitgeverij verzendt aan alle adressen binnen Nederland. De levertijd is afhankelijk van het bestelde product en de voorraad. Producten besteld voor 13.00 uur worden nog dezelfde dag aangeboden bij onze vervoersorganisatie. Het is ook mogelijk om de artikelen na bestelling bij ons af te halen, u kunt dit aangeven in de bestelling. Houd u rekening met onze openingstijden.

6. Betaling

Het totaalbedrag dient vooraf te worden voldaan. Betaling vindt plaats bij het afronden van uw opdracht met de keuze uit de dan beschikbare betaalmogelijkheden. Directe betaling bij het afronden van uw opdracht geschiedt door tussenkomst van onze betaalprovider Mollie, zij handelen de transactie met u af. Hiervoor komt u in een extra scherm van Mollie waarin Adels Uitgeverij als begunstigde staat. Als Adels Uitgeverij niet genoemd staat als begunstigde wordt er ook geen betaling aan ons uitgevoerd. Als de betaling niet is gelukt, nemen wij contact met u op.

 7. Klachten

Mocht u niet tevreden zijn met de geleverde kaarten of service Adels Uitgeverij, dan kunt u Adels Uitgeverij op info@adels.nl hierover binnen 2 weken informeren. Ook is Adels Uitgeverij telefonisch te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur via ons telefoonnummer 078-6213882. Dit is tevens het telefoonnummer van Drukkerij RAD b.v.

8. Gegevensbeheer en Privacy

Adels Uitgeverij houdt zich aan de wet persoonsregistraties. De door u aan Adels Uitgeverij geleverde persoonsgegevens zullen alleen intern gebruikt worden voor het verzenden van de kaarten en ter verificatie van de te ontvangen betalingen van u aan Adels Uitgeverij. Tevens zouden wij u betreffende onze producten een mailing kunnen sturen. Adels Uitgeverij zal geen gegevens beschikbaar stellen aan derden.

9. Correspondentie

Alle correspondentie op basis van deze voorwaarden dient plaats te vinden met 
Adels Uitgeverij of Drukkerij RAD b.v., dat kan schriftelijk naar ons adres Reewegpad 22, 3319 CJ Dordrecht of per e-mail: info@adels.nl

Opgemaakt op 1 november 2016

Drukkerij RAD b.v.
Reewegpad 22, 3319 CJ Dordrecht

• Contact