ADELS – uitgever en drukker van rouwdrukwerk

Uitgeverij Adels is ontstaan vanuit drukkerij RAD, ruim 35 jaar specialist in kwalitatief hoogstaand drukwerk. Zorgvuldigheid en vakmanschap zijn de kracht van ons familiebedrijf.

Om aan de vraag en wensen van onze klant tegemoet te komen is Uitgeverij Adels opgericht om een eigen lijn in rouwdrukwerk te kunnen ontwerpen en vervaardigen. Daarmee bieden wij een keuze in hedendaags rouwdrukwerk.

Wij presenteren u graag de Adels Collectie van rouwkaarten en dankbetuigingen en boekenleggers. Deze collectie is ontwikkeld in onze ontwerpstudio en geheel in eigen huis geproduceerd en afgewerkt.

Adels Collectie

Onze Adels Collectie is te bezichtigen onder de menuknop ROUWKAARTEN.
Wij bieden u de mogelijkheid om via deze website één of meerdere soorten kaarten rechtstreeks te bestellen. De kaarten worden verkocht per verpakking van 100 stuks of een veelvoud daarvan.
Monsteraanvraag is mogelijk via: info@adels.nl

Verzendkosten

Als u via deze website één of meerdere kaarten bestelt, kunt kiezen voor verzending met de post/pakketdienst of afhalen op onze locatie, Reewegpad 22 in Dordrecht.
Voor verzending rekenen we een vast bedrag (€ 5,95 incl. btw).
Boven een orderbedrag van € 150,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Uw kaarten op maat gemaakt

Maatwerk of specifieke wensen zijn ook mogelijk bij Uitgeverij Adels. Al ons drukwerk wordt in eigen huis geproduceerd en afgewerkt; heeft u speciale wensen dan denken we graag met u mee. Bijvoorbeeld door uw eigen ontwerp te drukken of geheel te ontwerpen in onze ontwerpstudio.

Wij horen graag wat uw wensen zijn!